Vi skaber din drømmehave

Kontakt os på:

 

Tlf.: 40 16 10 30

Drømmehaver kan se meget forskellige ud.

 

Nogle drømmer om en prydhave med en masse lækre detaljer: rindende bække og springvand, prydbede, finurlige stier og -hjørner, specielle planter og blomster som gør lige nøjagtig din have helt unik. 

 

Andre drømmer om en have med minimum vedligeholdelse. Sådan en have behøver ikke kun være græs, for vi kan sagtens skabe en smuk og hyggelig have med lav vedligeholdelse og masser af gode hyggekroge til grill og havenydelse.

 

Med vores haveviden og ekspertise om både planter og belægning, kan vi designe en haveplan for lige nøjagtig din have. Vi tænker alt ind i planen; plantetyper, farver, vedligeholdelsesgrad, belægning, højbede, terrasser med mange hyggetimer.

 

Vi tilbyder både nyanlæg af have, omlægning af eksisterende haver og ikke mindst den løbende vedligeholdelse, hvis det er ønsket.

 

Vi holder til i Støvring, syd for Aalborg og vores primære arbejdsområder er Rebild- og Aalborg kommune, men tager gerne ud i hele Nordjylland efter aftale.

 

En løbende vedligeholdelsesaftale kunne indbefatte beskæring af træer, buske og hæk, græsslåning og fjernelse af ukrudt.

 

Kontakt mig for en snak om netop din opgave.

  

Læs mere under de enkelte afsnit.

 

Kontakt Mikkel Thorhauge


Mikkel Thorhauge

Tlf. 40 16 10 30

mikkel@mthorhauge.dk