Om os

 

Hos Thorhauge Anlægsgartneri får du have- og anlægsarbejde udført med høj, faglig stolthed.

 

Haveønsker og havedrømme er forskellige og vi sætter en stor ære i, at du får din drømmehave – om du drømmer om ”mere havehygge mindre vedligehold” eller en sand prydhave med masser af spændende planter og anlæg.

 

Vi sætter en stor ære i at levere høj kvalitet og god service – både hvad angår rådgivning, service og kvalitet i belægning og planter.

 

Vores anlægsgartnerteam består kun af medarbejdere, som er fagligt dygtige og stolte. Vi har stort materialekendskab og benytter os udelukkende af stabile leverandører, som lever op til vores høje kvalitetskrav.

 

Vi færdes altid med stor respekt i haver og på ejendomme, når vi er ude for at løse opgaver.

Oprydning efter vores arbejde er selvsagt en naturlighed.

 

Vi står klar til at gøre dine havedrømme til virkelighed.

 

Få haven, der giver dig og din familie glæde og mange hyggetimer i årene fremover.

 

Konkurrencedygtige priser og kvalitet leveret til tiden.

 

Thorhauge Anlægsgartneri er medlem af Danske Anlægsgartnere.

 

Danske Anlægsgartnere logo

 

 

 

 

 

 

Interview med Mikkel Thorhauge fra Nordjyske Erhverv:

Sølvmedalje og eget firma

 

SØRUP: Som den første mand nogensinde modtog Mikkel Thorhauge i 2014 en sølvmedalje sammen med sit bevis på, at han kunne kalde sig uddannet anlægsgartner. Bare kort tid efter stiftede han sit eget firma i kompagniskab med sin far, der driver egen entreprenørvirksomhed.

 

Det var dermed iværksætterblod, passion og et vist talent for faget, som har været med til at skabe den seks mand store virksomhed, som Mikkel Thorhauge i dag leder.

 

Thorhauge Anlægsgartneri tilbyder alt inden for nyanlæg, havedesign og grøn pleje, og det er til både private og erhverv. Med forårets komme er der travlt i biksen.

 

Hvad er dine vigtigste opgaver?

Jeg driver forretningen og er med i marken så meget som muligt. Derfor er mine vigtigste opgaver både ledelse og tilbudsgivning, men selvfølgelig også de almindelige opgaver. Jeg har mange kasketter på i mit job.

 

Hvordan fik du jobbet?

Da jeg havde færdiggjort min uddannelse, stiftede jeg firmaet, så man kan sige, at jeg skabt mit eget job.

 

Hvilke egenskaber er det en fordel at have i dit job?

Man skal være effektiv og positiv. Og så er noget af det vigtigste at være nytænkende og nyskabende, hvis man vil klare sig i branchen.

Jeg tegner og udtænker idéer til folks haver, og der skal man kunne tænke ud af boksen, men også tilpasse sig folks behov. Til hr. og fru Jensen må man se bort fra herregårdsstilen og finde ud af, hvad de får mest ud af.

Typisk har kunden en idé eller ønske. Det kan være bestemte roser eller særlige fliser. Derudfra udtænker jeg så en større plan.

 

Hvem har gavn af det, du laver?

De fleste mennesker sætter pris på en flot have. Dem, der har gavn af mit arbejde, er ofte dem, som ikke har evnerne eller tiden til selv at lave den flotte have.

Typisk siger folk som det første, at haven skal være vedligeholdelsesfri. Og det kan vi også sagtens lave. Der er masser af løsninger til bede, trapper, espalier og så videre, som ikke kræver ret meget vedligehold.

 

Hvad er din største bedrift på jobbet?

Det at have startet en virksomhed, som i dag beskæftiger seks mand på fuld tid, er jeg ret stolt af.

Så er der nogle større projekter, som jeg har været virkelig godt tilfreds med. Det drejer sig om Støvring Bytorv og Veggerby Kirkegård.

Medarbejdere: