Udendørsareal ved
Fodercentralen Limfjorden

Anlæg af beplantning, trapper, flisebelægning og støttemur ved Fodercentralen Limfjorden i Støvring

Ved denne opgave har vi stået for hele processen fra den indledende tegning og projektering og til anlæg af udendørsarealet ved Fodercentralen Limfjordens nye domicil i Støvring. Opgaven har omfattet:

  • Granittrapper
  • Betonfliser
  • Støttemur af beton
  • Etablering af græsplæner
  • Beplantning med hjemmehørende træer og buske, herunder bøg, avnbøg og eg

Kunden ønskede et udendørsareal om sit nye domicil, som dels spillede godt sammen med den nye bygning, dels var i tråd med virksomhedens andre udendørsarealer ved nærliggende bygninger, så der blev skabt et godt, præsentabelt og harmonisk helhedsindtryk. Det var desuden ønsket, at arealet skulle have et lavt vedligeholdelsesniveau. Tegningerne blev udført af Mikkel Thorhauge ud fra disse kriterier, samt med øje for at gøre området ved hovedindgangen ekstra præsentabelt, hvorfor indgangspartiet er udført i granit.

Fakta

Kunde: Fodercentralen Limfjorden A/S
Opgave udført: 2018-2019
Havearkitekt: Mikkel Thorhauge, Thorhauge Anlægsgartneri
Anlægsareal: 1.500 m2

Se billeder af projektet nedenfor

Tidligere
Næste

Vi glædes os over de gode samarbejder og ser frem til flere i fremtiden

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Udfyld venligst kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Mikkel Thorhauge, indehaver

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.