Amfiteater ved
Aalborg Katedralskoles Musikhus

Anlæg af belægning, siddeplinte, trappe og amfiteater ved Aalborg Katedralskoles nye musikhus

Ved denne opgave har vi stået for anlæg af belægning og amfiteater i samarbejde med bygherre og arkitekt TL Byg. Opgaven har omfattet:

  • Betonbelægning
  • Siddeplinte i beton
  • Opbygning af amfiteater i L-elementer
  • Store færdigstøbte trappetrin
  • Vandgennemtrængelig gummibelægning på siddepladserne i amfiteateret

TL Byg havde vundet udbuddet om opførelse af Aalborg Katedralskoles nye musikhus og anvendte i den forbindelse Thorhauge Anlægsgartneri som underleverandør til etablering af det tilhørende udendørs amfiteater. Anlægget er opført i overensstemmelse med udbudsmaterialet.

Fakta

Kunde: TL Byg
Opgave udført: 2017
Havearkitekt: TL Byg
Anlægsareal: 1.000 m2

Se før-/efterbilleder af projektet nedenfor

Vi glædes os over de gode samarbejder og ser frem til flere i fremtiden

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Udfyld venligst kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Mikkel Thorhauge, indehaver

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.